De Film

Wat is Het geheim van Sophia?

Het geheim van Sophia is een speelfilm gemaakt voor kinderen die gaat over dromen.  Dromen over een mooie wereld waarin alles wat je wilt mogelijk is.            In de film Het geheim van Sophia beleven twee zieke kinderen(Jada Borsato & Sepp Ruiters) een spannende droom reis. Er wordt ze gevraagd om het bed waarin je je dromen echt kunt beleven te beschermen tegen De Wolf (Pamela Teves) en De Witch (Danielle de Bakker) die de ketting van de dromen. Ze komen met deze spannende zoektocht in andere tijden & werelden terecht om de magische ketting te vinden.

Als dat maar goed afloopt…

Deze speelfilm is gemaakt voor de kinderen in het Erasmus-MC Sophia Kinderziekenhuis en alle kinderen in Nederland en de rest van de wereld.                                 Iedereen die meewerkt aan het maken van deze film doet dat tegen een onkosten vergoeding en liefde voor het maken van dromen.

De speelfilm zal in december in première gaan in Pathé de Kuip in Rotterdam en vanaf maart te zien zijn in heel Nederland en België via Ziggo in HDR 4K.

Wil je ons nog steunen doe dat via deze knop want we hebben nog geld nodig om de film te monteren en in de bioscoop te krijgen. Met de crowdfunding en donaties hebben we alle draaidagen kunnen betalen maar dat was net niet genoeg.

Dromen maken geen verschil. Ziektes maken geen verschil. Alleen grote mensen maken verschil.                                             Daarom is de film Het Geheim van Sophia speciaal gemaakt voor kinderen.

Danny Bliek – schrijver en bedenker van Het geheim van Sophia